En nem og billig løsning på at indrette ens bolig med dekorationer på væggene er de her wallstickers – man kan stort få lige det motiv eller tekst man ønsker på sin væg uden at det behøver at være dyre billeder eller malerier. Man kan få en billig wallsticker på https://smartstickers.dk/, nogle mennesker kalder det også klistermærke til væg, så kært barn har mange navne. Det er noget kreativt som man klistrer op på sin væg – det jeg syntes er pænest, er når det er sat op på en helt hvid væg – men kan også være flot på en eller anden pastel farvet væg. Disse væg klistermærker findes i mange forskellige udformninger, både i tegninger til børneværelser, med tekster og figurer til gamerværelset, med søde kærlige tekster til soveværelset og mange andre. Det er en sjov måde at dekorere en væg på, og man kan faktisk godt have flere wallstickers eller væg klistermærker hængende på den selv samme væg, så de giver et helhedsbillede som man selv bestemmer.

Jeg syntes det er en bedre løsning end at gå i gang med at tapetsere en hel væg med et eller andet malerisk motiv som baggrund i en stue, man får en meget mere enkelt og let baggrund med disse wallstickers, og så er de nemme at fjerne igen, når man får lyst til at se på noget nyt – man piller dem nemlig meget nemt af, især hvis man sammenligner med at man skal fjerne tapet fra en hel væg. Vi har altid haft anvendt wallstickers i vores familie, og nogen gange finder vi en eller anden der bare er så sigende, at vi får den alle sammen. En af dem er vores wallsticker med vores værdier, for de er ens i hele familien, og de hænger også lige når man træder ind af døren hos os alle sammen.
Når jeg siger det er nemt med wallstickers, så er det fordi de fleste vægge nu om stunder er helt hvide når man flytter ind i et nyt hus eller en ny lejlighed.