Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på havehegn i træ eller metal, er PIT Hegn et godt sted at starte. Læs mere her


Hos PIT Hegn kan du finde havehegn til alle formål.
Et panelhegn er et pulverlakeret stålhegn, som er meget velegnet til indhegning af haver. Med et PIT Hegn panelhegn får du en smuk og elegant indhegning med en meget lang levetid. En stor fordel ved hegnet er også, at det er et vedligeholdelsesfrit hegn.

Ønsker du ekstra sikkerhed og holdbarhed, kan du vælge et dobbelt panel hegn. Et dobbelt panel hegn er et kraftigt hegn, hvor de vandrette tråde er dobbelte. Konstruktionen bliver meget solid, og hegnet kan anvendes til stort set alle indhegninger. Et dobbelt galvaniseret hegn til haven giver et superstærkt og flot hegn, med mulighed for mange forskellige farver til overfladebehandlingen.

Hegn med lang levetid

Et galvaniseret panelhegn, som støbes i jorden, fås nærmest ikke stærkere. I et land som Danmark, spiller klima, vind og vejr en væsentlig rolle, når det gælder hegnets levetid, men med et galvaniseret hegn kan du som udgangspunkt forvente op til 20 års levetid.

PIT Hegn kan levere flere forskellige typer af panelhegn, hvilket afhænger af den enkelte opgave, hvad der skal hegnes samt ønsker omkring løsningens udseende.

Til alle slags panelhegn og andre former for gitterhegn og stålhegn kan der tilføjes porte, låger, skydeporte og forskellig portautomatik. Det gøres stilfuldt med et smukt design der harmonerer med panelhegnets øvrige udseende.

Vælg dit hegn med den bedste samarbejdspartner

PIT Hegn har en viden og erfaring som sikrer, at du får den bedste løsning til den bedste pris. De har et af Danmarks største lagre, og derfor kan de levere komplette hegn og materialer både hurtigt og til en god pris.

Kig forbi PIT Hegns hjemmeside og se hvad de kan tilbyde dig. Her kan du se de forskellige typer af hegn, og se eksempler på udførte opgaver.