FlexAir er en virksomhed, der beskæftiger sig med blandt andet udsugning, ventilation og støvsugning til industrien. Lige som det er vigtigt, at der er godt indeklima, der hvor man står og arbejder, er det også vigtigt, at de eventuelle metal-, træ- og støvrester samt kemiske dampe bliver ledt væk via et ordentligt udluftningssystem og udsugningssystem.

FlexAir tilbyder flere løsninger indenfor både udsugning, industristøvning og Varmegenvinding. Varmegenvindingsanlæg Med et Varmegenvinding anlæg fra FlexAir, får man en miljøvenlig løsning, der kan forbedre indeklimaet på eksempelvis et værksted eller en større industrihal.

FlexAirs Varmegenvindingsanlæg fungerer på den måde, at det genbruger den varme, der udledes fra eksempelvis svejsning og støbemaskiner. Via et system, bliver varmen sendt retur til værkstedet eller industrihallen, men med ren og frisk luft. Man genbruger altså den varme, der i forvejen bliver naturligt genereret, og medarbejderne får samtidig frisk luft. Det sparer på pengene, når det kommer til varmeregningen, det er langt mere miljøvenligt, og det sikrer, at medarbejderne arbejder i et langt bedre indeklima.

En anden ting som FlexAir også tilbyder er støvsugning til industrien i form af mobil støvsugning såvel som industristøvsugere. FlexAirs industristøvsugere hedder KEVAC, og de fåes i en række forskellige modeller, der matcher de forskellige behov, der måtte være til en industristøvsuger. Industristøvsuger kan bruges i mange sammenhænge. Det kan eksempelvis være på byggepladsen, hvor det er nemmere at støvsuge støv og småsten op med en industristøvsuger. Det kan ligeledes være på værkstedet eller i produktionshallen, hvor en almindelig støvsuger ikke kan holde til, der bliver støvsuget metalrester og olieklatter op fra gulvet.

Uanset hvilken af de mange KEVAC-modeller man vælger, har de alle det til fælles, at de er nemme at tømme. Det er ikke nødvendigt med støvsugerposer, da alle støvsugere har indbygget en opsamlingsspand. Denne kan dog kombineres med en pose, hvis man ønsker at samle det man støvsuger op.