Hvor er det dejligt at mænd gider at gøre noget ud af sig selv – det er et eller andet sted noget enhver forælder bør opdrage sine drenge børn til at gøre. Det jeg ved er, at børn lærer af det deres forældre gør, og hvis fædrene anvender hårprodukter fra renew-copenhagen.dk, så vil drenge børnene højst sandsynlig også gøre det senere i livet. Min mand og drenge fandt renew-copenhagen.dk ved at søge efter hårprodukter mænd på nettet. Jeg er endda sikker på, at havde han søgt på hårpleje mænd, så var deres hjemmeside også kommet frem – Any way, det er et super godt sted at handle, hvis man går efter kvalitets produkter.

Der findes rigtig mange forskellige typer af hår voks til mænd og for den sags skyld også til kvinder, men hvis vi taler om kvalitets hår voks, så er det vigtigt at man finder et sted som re-new Copenhagen.
Jeg har selv oplevet, at min mand hade købt noget billigt hår voks, og det klistrede så meget på fingrene, at jg helt holdt op med at røre hans hår – så det måtte jeg jo lige fortælle ham. Det var også det der var med til at han valgte at købe lidt dyrere men en bedre kvalitet.
Ligesom til kvinder findes der et utal af forskellige hår produkter, og det må jeg nok indrømme at jeg helt troede i starten, før jeg var inde på renew-copenhagen.dk og så alle de produkter der fandtes her.
Nu køber min mand alle hans hår produkter hos re-new-copenhagen, lige fra shampoo til texture spray til styling cream – det er lige før at jeg tiltror at han er blevet helt feminin, men det kan jeg så fortælle at det er han ikke – han er så maskulin som nogen mand kan være. Så selvom man er en maskulin mand kan man godt anvende gode produkter og dufte dejligt.
Han plejer at købe det der hedder Clean & stylish duo Box – for så får han mest for sine penge, og han får det brugt det hele.