Skal håret have lidt ekstra længde, noget mere fylde eller sågar både ekstra længde OG fylde, men gider man ikke vente på, at det gror langt og tæt, ja så kan hair extensions være svaret. Hår extension dansk hårforlængelse går i al sin enkelthed ud på, at man sætter totter eller baner af hår fast på det eksisterende hår. Inden for hair extensions, findes der således forskellige tekniker af påsætninger. Nogle af de måder hvorpå man kan fastgøre ekstra hår til ens eget eksisterende hår er cold fusion-metoden, tape extensions, hot fusion og hår trenser.

Tager man eksempelvis metoden med tape, ja så foregår det ved, at man får påsat baner af hår med noget tape, der dels er klistret på de exentions, man skal have i, men som så også fastgøres til ens eget hår. Denne metode egner sig især til de, som har meget fint og tyndt hår, fordi de hårbanerne lægger sig flad og perfekt ind til hovedbunden. De vil således falde fint og naturligt ind i det eksisterende hår. Tapen er naturligvis gennemsigtig, så den ikke kan ses med det blotte øje og er langt nemmere at skjule.

Cold fusion foregår ved, at det ekstra hår påsættes det eksisterende hår ved hjælp af microringe. Der er her tale om totter, der sættes på det eksisterende hår, i modsætning til tape-metoden, der var baner af hår. Cold fusion er en super skånsom metode til at påsætte hår, og kan bruges af personer med tykt såvel som tyndt hår.

Håret kommer i forskellige typer, farver og kvaliteter. Det kan altid farves, således det passer perfekt ind til ens egen hårfarve, og vil man gerne have lidt ‘spil’ i håret, ja så kan man med god grund vælge en nuance, der lægger op ad ens egen hårfarve.

Hair extensions behøves ikke koste en formue. Der findes nemlig et væld af billige extensions hos hair extensions, og her går man ikke på kompromis med kvaliteten. Tværtimod!