Det er en modesag, som så mange andre ting – moden skifter, og det gør den også inden for køkkenverdenen, bare spørg de køkkeninteresserede, og nej, det er ikke mig – jeg har fået lavet mine køkkener i den stil som jeg gerne ville have dem, men savner mit gamle køkken i Slagelse, det havde jeg nemlig selv designet, og det var nu altså bare flot og nemt at lave mad i. Dejlige store skuffer til alle tingene, lys og spot i skabene, ovnen i min højde, og så det der dejlige udtræksskab, hvor alle dåser, mel og hvad ved jeg, stod. Lige ved hånden når jeg skulle bruge det – det savner jeg. Tænk jer at komme fra et kæmpe stort køkken med masser af skabe, og ned til et lille køkken med 3 under og 3 over skabe – kan godt fortælle at jeg måtte smide mange ting ud, for at det kunne være i det nye køkken.

Erhvervs køkkener

Der må da være mange i industrien og erhvervs virksomheder der ønsker nye køkkener, for deres slides jo også. Nogle steder ser det jo også bare godt ud, når man får maden serveret der hvor køkkenet er, det ved jeg for eksempel man gør på erhvervsskolerne. En vigtig ting at lære de unge mennesker der ønsker at være i køkken branchen, må da være at skabe et køkken miljø, der passer til det der skal laves. Mange af disse elever, går jo ud og bliver selvstændige erhvervsdrivende når de er færdig med deres uddannelse.