Lis G gør garderoben klar til foråret. Hos Lis finder man et væld af lækre brands til den modebevidste kvinde. Webshoppen hos Lis G består af tøj og accessories fra brands som Zizzi, Tim og Simonsen, My Little Curvy Love samt mange mange flere brands. Fælles for Lis Gs store udvalg af tøj og brands er, at man finder moderigtigt tøj i størrelser fra størrelse 42 til størrelse 64.

Et af de brands, der som bekendt findes i sortimentet er Tim og Simonsen. Man kan klikke direkte ind i webshoppen og se nærmere på Tim og Simonsen, allerede nu, hvis man er blevet fristet til at kigge nærmere på Tim og Simonsen tøj eller noget af alt det andet lækre tøj hos Lis G. Tim og Simonsen tøj er dansk design og hos Lis G finder man et udvalg bestående af tasker, sko og andre fede accessories.

Lis G er som sagt en webshop, men der findes også en fysisk butik, der ligger i Kolding, nærmere betegnet på Bredgade, hvor man er meget velkommen til at komme ind og se alt det lækre tøj. Her kan man også få sig en god snak og sparring omkring mode med de søde medarbejdere, som altid er klar til at hjælpe.

Det er allerede nu også muligt at tage et kig på det store forårskatalog, som findes online på Lis Gs hjemmeside. Da det er et tidsligt forårskatalog, er det ikke alle varerne, som kan loves at være på lager, men de kommer naturligivs hurtigst muligt.

Vil man gerne læse yderligere om mode, har Lis G også lanceret sit helt eget E-zine, eller online-magasin, som kaldes Lis G Magazine. Det er som man kender det fra mange af de andre skønne magasine, der findes, et magasin, der er henvendt til kvinder, og hvor man udover mode og skønhed også kan læse om dejlige opskrifter, få inspiration til garderoben og til fritiden samt meget meget mere. Har man lyst til at kigge nærmere i Lis G Magazine, kan man læse det ved at klikke her. https://ipaper.ipapercms.dk/LisG/lis-g-magazine-uge-51/?page=24