Skal boligen forkæles, kan man med rette tjekke det flotte udvalg af brugskunst ud hos webshoppen www.nordhjem.dk

Nordhjem.dk er en dansk webshop, der har et stort og alsidigt udvalg i interiør, tilbehør og brugskunst til hjemmet. Her kan man købe alt lige fra gardiner, til knagerækker, køkkengrej, lamper, ting til skrivebordet, bøger og meget meget mere.

Webshoppen er fint opdelt i de forskellige kategorier, således det er nemt at gå ind og se lige netop de ting, der hører under den kategori, man er på udkig efter.

Som noget forholdsvist nyt, er vasketøjet også blevet en del af det, som kan forkæles lidt, når der skal købes ting til hjemmet. Hos Nordhjem.dk finder man nemlig produkter fra mærket Humdakin, som blandt andet tæller noget meget lækkert vaskesæbe samt skyllemiddel, der smyger vasketøjet i renhed, blødhed og ikke mindst en dejlig duft.

Humdakins vasketøjsprodukter, tæller deres ‘laundry soap’, der kan sidestilles med vaskepulver eller nærmere flydende vaskemiddel samt deres skyllemiddel. Humdakins laundry soap har en dejlig duft af havtorn og kamille, og det er drøjt i brug. Derudover er det skånsomt mod tøjet, og det kan bruges til vask af de fleste stoftyper; naturligvis kun hvis de i forvejen tillader at blive vasket i vaskemaskinen. Er det noget tøj, som ikke kan tåle en tur i vaskemaskinen, men som gerne må vaskes i hånden, kan Humdakin også med rette bruges til at vaske tøj i hånden. Skyllemidlet fra Humdakin har ligeledes en dejlig blid duft af havtorn og kamille, og ligesom med vaskemidlet, så er også skyllemidlet drøjt og mildt i brug. Udover vaskemiddel og skyllemiddel kan man også finde blandt andet en håndlavet kost og håndklæder fra det danske mærke Humdakin

Har man lyst til at kigge mere på det flotte udvalg til hjemmet, så kan man besøge www.nordhjem.dk