Er parforholdet gået i hårknude, og føler man ikke, at man kan kommunikere sammen længere, så kan det være en idé, at man begynder at gå i parterapi. Parterapeut https://nilslind.dk/ arbejder ud fra det, som kaldes imagorelationsterapi eller blot imagoterapi.

Imagoterapi handler om kærlighed, og for at man kan skabe eller genskabe kærligheden, er det altafgørende, at der er en tryghed mellem parterne, som skal have terapi. Imagoterapi foregår via dialog mellem terapeut og klienter, og kan både anvendes til parterapi såvel som individuel terapi. Det bruges ofte i forbindelse med parterapi, fordi imago kan belyse grunden til, hvorfor parforholdet er endt, hvor det er. Det kan være gentagende konflikter, eller måske den ene part har været utro, men med den rette terapi og gennem imago, vil man kunne genskabe trygheden, kærligheden og balancen i ens parforhold; naturligvis forudsat at begge parter ønsker dette!

Er man usikker på, om parterapi er det rette for ens forhold, tilbyder Nils Lind en gratis forsamtale. Samtalen varer ca. 30 minutter og er, foruden at være gratis, også uforpligtende. Formålet med forsamtalen er, at klienterne og Nils møder hinanden, hvor man kan mærke, om det rette ‘match’ mellem terapeut og klient er der.

Psykoterapi kræver arbejde fra alle parter, både terapeut og klient, og det er derfor vigtigt, at man som klient føler sig tilpas med den klient, der skal arbejde med en.

Nils Lind holder til centralt i Kolding, hvor han har sin klinik. Ønsker man at kigge nærmere på Nils Linds erfaring, og læse op på, om han kunne være den rette terapeut for en, kan man læse meget mere om ham, hans klinik, arbejdsmåde samt priser via hans hjemmeside www.nilslind.dk Her kan man også finde kontaktoplysninger, således man kan bestille en gratis forsamtale.