Erhvervsrengøring til din virksomhed

Rengøring til virksomheder er ikke bare at vaske gulvet i kantinen eller at tørre bordet af i møderummet. Hos resolut.dk tilbyder vi nemlig meget mere end det. Vi har et hold af professionelle teams der tager ud og gør rent når I er gået hjem således I kan møde op dagen efter til en ny og frisk dag på jobbet.
Har I for eksempel brug for trappevask, vinduespudsning eller rengøring af gulve så kontakt os. Vi tilbyder rengøring af alle overflader også gulvet i maskinhallen.
At overlade rengøringen af din virksomhed til os vil skabe mere ro i din hverdag. Du kan læne dig tilbage velvidende at professionelle tager hånd om rengøringen at din virksomhed. Vores services spænder vidt. Vi rengør både kantinen, mødelokalet og maskinhallen – og vi er lige grundige over det hele.
Vi tilbyder også trappevask til blandt andet boligforeninger og ligende. Ved at lave en fast aftale med os sikrere du dig en ren og velholdt opgang i din blok – hver uge. Vi ser ofte at når rengøringen af trappeopgangen er pålagt lejerne, er der en ulighed i kvaliteten fra uge til uge alt afhængigt af hvem der har trappevasken. Det skaber konflikter og uenighed i din boligforening og det kan tage mange ressourcer fra viceværter og pedeller.
Book derfor et top professionelt rengøringsfirma til at varetage opgaverne.
Udover trappevask, gulvvask og rengøring af bordplader så tilbyder vi også vinduespolering af alle vinduer båden udendørs polering og indendørs vask.
Resolut.dk er er topptofessionelt firma der varetager alle rengøringsopgaver for både erhverv og private til konkurence dygtige priser men med en kvalitet der ligger helt i top.
Book os også til håndværkerrengøring efter klargøring af udlejningsejendomme. Vi ved alle hvor meget håndværkere sviner.