Er du på udkig efter højbede, altankasser, bålfade eller andre ting ting til haven, så prøv at kigge hos Zinkbakken. Du finder nemlig Alt til haven på zinkbakken.dk.

Bålfade

Skab en hyggelig stemning i haven med et bålfad. Om sommeren er det hyggeligt at sidde omkring et bålsted, lave mad og hygge sig sammen. At sidde ved et bål skaber en helt speciel stemning, og af den grund er det vældigt populært, blandt både voksne og børn. Hos Zinkbakken finder du et stort udvalg af bålfade, der kan give dig den helt rigtige hyggestemning i din have. Der fås fade i flere forskellige designs og størrelser, således du kan finde den, der passer til din haves indretning.

Billige højbede

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at dyrke alverdens grøntsager, krydderurter og blomster. Med et højbed er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle, der ellers ville have spist planterne. Bedene kan f.eks. bruges i haven, køkkenhaven eller på terrassen.

Stort udvalg i altankasser

Hos Zinkbakken finder du et stort udvalg af altankasser i forzinket stål. Kasserne kan bruges på terrassen, altanen, eller i drivhuset til at skabe et flot og hyggeligt udendørsmiljø, hvor du kan plante blomster eller krydderurter. Kasserne findes i flere størrelser, så du nemt kan finde netop den størrelse, du skal bruge. Hos Zinkbakken fås der 9 kasser i standardmål, men har du brug for specielle størrelser, så laver de dem gerne til dig ud fra de mål, du ønsker. Kasserne laves i forzinket stål, der har en ekstra lang levetid. Materialet får med tiden en flot patina, der pynter i ethvert uderum.

Beslagene til dine altankasser bukkes efter dine specialmål på for at sikre at de passer præcis til dit gelænder.

Kig forbi Zinkbakken og lad dig inspirere af deres flotte udvalg.