Hvis din bil trænger til tandremsskift, kan du med fordel besøge Tandremsskift. Her kan du få et tandremsskift til en skarp pris.

Hvordan ved man hvornår ens bil trænger til udskiftning af tandrem?

Det bør stå i bilens servicebog, hvornår den sidst har fået skiftet tandrem, samt desuden fremgå hvornår det anbefales at skifte den. Det afhænger af hvor meget du har kørt siden sidste skift.
Hvis bilen har overholdt serviceeftersyn, trænger tandremmen sandsynligvis ikke til at blive skiftet.

Hvis du er i tvivl

Nogen gange kan man være i tvivl om hvornår tandremmen sidst er skiftet. Det kan f.eks. være hvis man har købt en brugt bil, hvor det ikke helt klart og tydeligt fremgår, eller den tidligere ejer ved det måske ikke selv. Måske har den tidligere ejer ikke kørt så meget i bilen og derfor ikke har tænkt det var nødvendigt at skifte tandremmen. Det kan være rigtig farligt for dig at køre videre uden at skifte tandremmen, i disse tilfælde. Det sker nemlig desværre ofte at tandremmen er så slidt, at den simpelthen knækker, og det kan være skæbnesvangert for bilens motor, som kan tage så meget skade at den må skiftes. Der er derfor alt mulig grund til at være opmærksom på din tandrem, og er du i tvivl, så er det bedst at skifte den. Det kan være op til 5-10 gange dyrere at få repareret følgerne af en knækket tandrem, end at få den skiftet inden det går så galt.

K2biler er et godt valg, når der skal skiftes tandrem. De tilbyder en god pris, og anvender kun godkendte reservedele. Desuden giver de garanti, og tilbyder også lånebil.

K2biler er en del af Autopartner, og der er derfor stor grad af kontrol med værkstedet, til stor tryghed for dig som kunde.
Udover skift af tandrem, tilbyder værkstedet også serviceeftersyn, og værkstedet tager imod alle bilmærker.