Står du og mangler nyt golfudstyr, er golfexperten.dk et godt sted at starte.

Golf Experten er forhandler af et stort udvalg af kvalitetsmærker indenfor golfudstyr, og her finder du bl.a. Callaway, Taylormade, Abacus og mange andre af populære og førende mærker.

TaylorMade

Golf Experten forhandler TaylorMade til de bedste priser, bl.a. TaylorMade golf køller. Golf Experten er Danmarks største TaylorMade golf forhandler og her finder du et stort udvalg.

Callaway driver

Med en Callaway driver har du en stor konkurrencefordel i forhold til dine konkurrenter med andre drivere. En driver fra Callaway er designet og konstrueret af det bedste forsknings- og udviklingshold i branchen. Med en Callaway driver i din taske, kan du være sikker på at have udstyr af allerhøjeste kvalitet, og dyrke din sport med selvtillid og spilleglæde.

Callaways drivere er i den absolutte top kvalitet, og en af deres driver serier blev kåret som verdens absolut bedste driver i 2018.

Uanset hvem du er, og på hvilket niveau du spiller, kan du mærke kvaliteten i driverne, og hvis du gerne vil forbedre dit spil, så er du i de bedste hænder, når du har en Callaway driver i hånden.

Abacus golftøj

Golf Experten har et stort udvalg af Abacus golftøj, som er et mærke der står for kvalitet og komfort.

Hos Golf Experten bliver du klædt på til golf, med Abacus golftøj, som er både for den praktiske golfspiller og for den mere modebevidste golfnørd. Der er masser af muligheder til begge typer. For den praktiske golfer er der et væld af funktionelt tøj, som består af bl.a. specielt udviklede vindjakker og bukser.

Komfort og svedtransport er supervigtig når man er aktiv golfspiller, men man må jo også gerne se lidt smart ud, og det får du alt sammen i kollektionen fra Abacus.

Kig forbi golfexperten.dk