Danmark har en lang, og smuk, kystlinje, og kan samtidig prale med også at have nogle af Europas reneste badestrande. Der kan dog være flere grunde til, at man som offentlig instans, eller som ejer af en privat badestrand alligevel ønsker at anlægge en bro. Den mest naturlige, og velsagtens hyppige, grund er, at man gerne vil undgå at skulle betræde tang og sten, når man går ud til den første sandrevle for at bade. Det er langt mere behageligt, at man i stedet for at skulle vade gennem sten og tang, kan lade sig sænke ned i vandet, hvor man med det samme mødes af en blød sandbund, så snart ens fødder står solidt plantet under vandoverfladen.

Badebroer fåes i forskellige materialer og udformninger, men fælles for dem er, at de blandt andet kan købes hos det danske firma PRO-BRO. PRO-BRO er en virksomhed, der har specialiseret sig i at designe, producere og sælge Flotte badebroer, som samtidig kan tilpasses til enhver kundes ønsker. Det kan de fordi, at PRO-BROs løsninger indenfor badebroer, beror på moduler, så de kan opbygges og sammensættes præcis, som en kunde gerne vil have det.

Vælger man en bro fra PRO-BRO, får man en bro, som ikke kræver vedligeholdelse, og som samtidig kan bistå det danske efterårs- såvel som vintervejr. Broerne bygger på bæredygtighed, således at man også kan købe en bro fra PRO-BRO med god samvittighed, når det kommer til klima og miljø. Uanset om man er privat hustand, eller om man er en kommune en forening eller sågar en campingsplads, så kan man handle hos PRO-BRO.

Udover badebroer så producerer og forhandler PRO-BRO også bådebroer. En bådebro har, modsat en badebro, det formål, at gøre det nemt for mennesker at komme ud til deres båd, uden at de først skal gå eller svømme igennem vandet. Vil man se mere på badebroerne og bådebroerne fra PRO-BRO, kan man med rette kigge på hjemmesiden: www.pro-bro.dk